17. feb, 2020

Vinterutstilling på Ringebu Prestegård, fra 22 februar til 8 mars 2020. Dag skal delta med disse to bildene, inspirert av Peer Gynt.

3. nov, 2019

Nå arrangerer Vinstra Målarklubb kurs i 4 onsdagskvelder fremover, første kurskveld var 23 oktober.

Kurset er det Magnar Arn Blix Rudi som har, som er en lokal. Magnar Arn Blix Rudi er utdanna innafor klassisk måleri, frå Kunstakademiet i Wien, og har også vore elev av Odd Nerdrum. 

Jeg må rose Vinstra Målarklubb for måten dei driver klubben på, det er stadig noe som skjer der.

Nå i desember har vi utstilling på biblioteket på Vinstra.

22. apr, 2019

Nå har vi deltatt på et nytt kurs av Aud Rye, det er Vinstra Målarklubb som arrangerte det.

 

Det er både inspirerende og lærerikt å delta på kurs av Aud Rye. Hvis du bor et sted i Norge der hun skal ha kurs anbefaler vi deg å delta.

31. mar, 2018

Helgen 16 til 18 mars 2018 var vi så heldige å få delta på akvarellkurs med Aud Rye. Det var Vinstra Målarklubb som arrangerer dette.

Det var en opplevelse å delta på dette kurset, vi lærte mye nytt. Det var alt i fra etablerte og dyktige malere fra de som aldri hadde malt tidligere.

Aud Rye er en utrulig dyktig dame som vi anbefaler alle å gå på kurs hos hvis de har mulighet til det.

 

Vi skal legge ut bildene som vi malte på kurset, alle malte 2 bilder av samme motiv. Men det ble veldig mange forskjellige bilder selv om alle brukte samme motiv og samme lærer 🙂. Det er det som er så spennende med akvarell, det lever litt sitt eget liv og vi må spille på lag med fargene vi bruker.